anti-inhibitor véralvadásgátló komplex (intravénásan) leírása és márkanevek

Anti-inhibitor koaguláns komplex injekció vezérlésére használjuk vérzési epizódok vagy vérzés műtét közben betegeknél hemofília A és hemofília B

Anti-inhibitor koaguláns komplex olyan anyagokat tartalmaz, az úgynevezett alvadási faktorok (például, nem-aktivált faktorok II, IX és X, és az aktivált VII faktor), amely rendszerint a szervezetben termelődő. Ezek az anyagok a vérzés a sérülések hemofíliás betegek számára, segítve a véralvadást.

Ezt a gyógyszert kell beadni csak vagy felügyelete alatt az orvos.

Ez a termék beszerezhető a következő adagolási formák

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Por oldatos

Nem áll rendelkezésre információ a kapcsolat a kor az anti-inhibitor komplex alvadási injekció újszülötteket. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Allergia

Nem áll rendelkezésre információ a kapcsolat a kor az anti-inhibitor komplex alvadási injekció geriátriai betegekben. Azonban meg kell óvatosan kell alkalmazni idős betegeknél.

Pediatric

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

geriátriai

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Terhesség

Szoptatás

gyógyszer kölcsönhatások

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

egyéb kölcsönhatások

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

Egyéb egészségügyi problémák

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Az orvos vagy más képzett egészségügyi szakember adja ezt a gyógyszert. Ez a gyógyszer egy tűn keresztül kerül az egyik vénájába.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze, szorosan amíg ezt a gyógyszert, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelően működik. A vérvizsgálat lehet szükség, hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

Ez a gyógyszer növeli az esélyét annak, vérrögképződés vagy vérzés, különösen a betegek atherosclerosis (érelmeszesedés), sérülés, súlyos vérmérgezés (vérmérgezés), vagy kórtörténetében véralvadási problémák, szívinfarktus, vagy a stroke. A betegek, akik az ágyban sokáig, mert a műtét vagy betegség is veszélyben vannak a vérrögök. Kérdezze meg orvosát azonnal, ha hirtelen mellkasi fájdalom, légszomj, súlyos fejfájás, lábfájás, vagy látászavar, a beszéd, vagy gyalog.

Ez a gyógyszer okozhat komoly típusú allergiás reakciók, beleértve az anafilaxia. Az anafilaxia is életveszélyes lehet és azonnali orvosi ellátást igényel. Hívja fel orvosát azonnal, ha van egy kiütés, viszketés, rekedtség, légzési nehézség; baj nyelési ájulásérzés vagy szédülés, vagy duzzanat a kéz, arc, száj vagy után van ezt a gyógyszert.

Ez a gyógyszer készül adományozott emberi vér. Néhány emberi vérkészítmények továbbítják bizonyos vírusok olyan embereknek, akik befogadták. A kockázata, hogy a vírust gyógyszerek emberi vérből már jelentősen csökkent az elmúlt években. Ez az eredmény a szükséges vizsgálati emberi donorok egyes vírusokat, és a tesztelés során, amitől ezek a gyógyszerek. Bár a kockázat csekély, beszéljen orvosával, ha aggályai.

Hagyja abba a gyógyszer és kérdezze meg orvosát azonnal, ha mellkasi fájdalom, köhögés, gyors vagy lassú szívverés, légszomj, légzési nehézség, zihálás vagy miután megkapta ezt a gyógyszert.

Kérdezze orvosát, ha Önnél fájdalom vagy érzékenység a has felső részén, világos széklet, sötét vizelet, étvágytalanság, hányinger, szokatlan fáradtság vagy gyengeség, vagy sárga szemek vagy a bőr. Ezek tünetei lehetnek súlyos májbetegségben szenved.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha a láz, hidegrázás, álmosság, ízületi fájdalom, bőrkiütés, vagy orrfolyás.

Egyes elemei a csomagolóanyag tartalmaz száraz természetes gumit (egy latex-származékot), amely allergiás reakciókat okozhat az emberek, akik érzékenyek a latex. Mondja el orvosának, ha van egy latex allergia, mielőtt elkezdi alkalmazni ezt a gyógyszert.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.