Aldex d

Köhögés / hideg kombináció elsősorban enyhítésére köhögés miatt megfázás, influenza, vagy szénanátha. Ezeket nem kell használni a krónikus köhögés fordul elő, hogy a dohányzás, asztma, vagy emfizéma vagy, ha van egy szokatlanul nagy mennyiségű nyálka vagy váladék (kiejtve Flem) a köhögés.

Használja a Aldex D

Köhögés / hideg kombinációs készítmények tartalmazhatnak egynél több hatóanyagot tartalmaz. Például egyes termékek tartalmazhatnak egy antihisztamin, nyálkahártya, és fájdalomcsillapító, amellett, hogy egy gyógyszert a köhögés. Ha Ön saját magát kezeli, fontos, hogy válasszon ki egy terméket, amely a legjobb a tüneteket. Továbbá, általában a legjobb, ha egy termék megvásárlására, hogy csak azok a gyógyszerek valóban szüksége van. Ha kérdése van arról, hogy melyik terméket vásárolni, ellenőrizze a gyógyszerész.

Mivel a különböző termékek tartalmazhatnak olyan összetevőket, majd különböző óvintézkedéseket és a mellékhatások, fontos, hogy tudja, az összetevők a gyógyszer szedése. A különböző összetevők hogy meg lehet találni a köhögés / megfázás kombinációk közé

Antihisztaminok -Antihistamines használnak enyhítésére vagy megelőzésére a tüneteket, szénanátha és más típusú allergia. Azt is segít enyhíteni néhány tünetek a nátha, mint a tüsszögés és orrfolyás. Dolgoznak megakadályozza a hatását a hisztamin nevű anyag, amely a szervezet által termelt. Néhány példa az antihisztaminok ezekben kombinációk

Dekongesztánsok -Decongestants termelnek erek szűkülete. Ez vezet elszámolási orrdugulás. Ugyanakkor ez a hatás is növelheti a vérnyomást a betegeknél, akiknek a magas vérnyomás. Ezek tartalmazzák

Köhögéscsillapítók -Antitussives segít enyhíteni a köhögést, és néhány tartalmaznak narkotikum. Ezek köhögéscsillapítók Közvetlenül a köhögés központja az agyban. Kábítószer válhat szokásformáló, ami a mentális vagy fizikai függőség, ha használják a hosszú ideig. Fizikai függőség is vezethet megvonási tünetet, ha abbahagyja a gyógyszer szedését.

Köptető -Expectorants munka lazításával a nyálka vagy váladék a tüdőben. A fő köptető használt köhögés és megfázás gyógyszerek guaifenezin. Egyéb összetevők hozzá köptetők (például ammónium-klorid, kalcium-jodid, jódozott glicerin, ipecac, kálium gvajakolszulfonát, kálium-jodid és a nátrium-citrát) nem bizonyult hatásosnak. Általában a legjobb dolog, amit tehetünk, hogy lazítani nyálka vagy váladék, hogy igyon sok vizet.

Fájdalomcsillapítók -Analgesics használnak ezekben a kombinációs gyógyszerek, hogy segítsen enyhíteni a fájdalmat, hogy előfordulhat a nátha. Ezek tartalmazzák

Használata előtt Aldex D

A használata túl sok az acetaminofén és a szalicilátok ugyanakkor okozhat vesekárosodást vagy rák a vese vagy a húgyhólyag. Ez akkor fordulhat elő, ha nagy mennyiségű két gyógyszer együttes hosszú ideig. Azonban az ajánlott mennyiségű kombinációja gyógyszerek, amelyek mind a paracetamol és a szalicilát rövid ideig még nem mutatták ki, hogy akadályozzák meg a nem kívánt hatásokat.

Az antikolinerg szerek -Anticholinergics, mint a homatropin segíthet készít szárító hatása az orrban és a mellkasban.

Ezek a köhögés és megfázás kombinációk állnak mind over-the-counter (OTC) és az orvos előírása szerint.

Ne adjon semmilyen over-the-counter (OTC) köhögés és megfázás gyógyszert a baba, vagy gyermek 4 éves. Ezen gyógyszerek nagyon fiatal okozhat súlyos vagy akár életveszélyes mellékhatásokat.

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a gyógyszer ebben a csoportban, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például élelmiszerekhez színezékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Nagyon fiatal gyermekek általában érzékenyebbek a gyógyszer hatása. Megadása előtt minden ilyen kombináció gyógyszereket a gyermek ellenőrizze a csomagolás címkéjén nagyon óvatosan. Egyes ilyen gyógyszerek túl erős gyermekek számára. Ha nem biztos abban, hogy egy adott termék lehet adni egy gyerek, vagy ha bármilyen kérdése van az összeg, hogy ellenőrizze az Ön egészségügyi szakember, különösen, ha ez tartalmaz

Ne adjon semmilyen over-the-counter (OTC) köhögés és megfázás gyógyszert a baba, vagy gyermek 4 éves. Ezen gyógyszerek nagyon fiatal okozhat súlyos vagy akár életveszélyes mellékhatásokat.

Az idősek általában érzékenyebbek a gyógyszer hatása, különösen, ha ez tartalmaz

Az alkalmi köhögés / megfázás kombináció nem valószínű, hogy problémát okoz a magzatban vagy az újszülött. Azonban, ha ezek a gyógyszerek a magasabb dózisok és / vagy hosszú ideig, az esélye, hogy problémák adódhatnak növelheti. Az egyes összetevők ezek kombinációi, a következő információkat kell figyelembe venni, mielőtt úgy dönt, hogy egy adott köhögés / megfázás kombináció

Egyes jelentések azt sugallják, hogy túl sok az aszpirin a terhesség késői szakaszában csökkenését okozhatja az újszülött súlya és az esetleges halál a magzat vagy újszülött. Azonban az anyák ezekben a jelentésekben szedtek sokkal nagyobb mennyiségű aszpirin, mint általában ajánlott. Tanulmányok szedő anyák aszpirin dózisok, amelyek általában ajánlott nem mutatott ilyen nemkívánatos hatások. Azonban van esély arra, hogy rendszeres használata a szalicilátok a terhesség késői szakaszában okozhat nemkívánatos hatásokat a szív vagy a vér áramlását a magzatra vagy az újszülöttre.

A szalicilátok, különösen az aszpirin, az elmúlt 2 hét a terhesség vérzést okozhat problémákat a magzat előtt vagy a szállítás során, vagy az újszülött. Továbbá, túl sok a szalicilátok használatát az elmúlt 3 hónapban a terhesség megnövelheti a terhesség, meghosszabbítják a munkaerő, egyéb problémákat okozhat a szülés során, vagy súlyos vérzést okozhat az anya előtt, alatt, vagy azt követően. Ne szedjen aszpirint az elmúlt 3 hónapban a terhesség alatt, hacsak azt rendelte orvosa határozza meg.

Ha Ön szoptat, az esélye, hogy problémákat okozhat függ összetevői a pályára. Az egyes összetevők ezek kombinációi, az alábbi feltételekkel

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha bármelyiket szedi ezeket a gyógyszereket, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Gyógyszerek szedése ebben az osztályban minden a következő gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled egy gyógyszert ebben az osztályban, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Gyógyszerek szedése ebben az osztályban minden a következő gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

Gyógyszert szed, ebben az osztályban bármelyik következő általában nem ajánlott, de lehet elkerülhetetlen bizonyos esetekben. Ha együtt használják, az orvos módosíthatja az adagot, vagy milyen gyakran használja a gyógyszert, vagy kapsz különleges utasításokat az élelmiszer, alkohol, vagy a dohány.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszerek használatáról ebben az osztályban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Helyes használata köhögés és megfázás kombinációk

Ez a rész tájékoztatást nyújt a megfelelő használata számos olyan terméket, amely a köhögés és megfázás kombinációk. Lehet, hogy nem kifejezetten a Aldex D. Kérjük, olvassa el gondosan.

Annak érdekében, hogy lazítsa nyálka vagy váladék tüdőben, igyon egy pohár vizet után adagot ebből a gyógyszerből, ha másképp nem az orvos utasítása szerint.

Vedd ezt a gyógyszert csak az utasítások szerint. Ne vegyen be több belőle, és ne vegyen be többet ajánlott a címkén, kivéve, ha az orvos utasítása szerint. Ehhez növelheti a mellékhatások kialakulásának esélyét.

Ne adjon semmilyen over-the-counter (OTC) köhögés és megfázás gyógyszert a baba, vagy gyermek 4 éves. Ezen gyógyszerek nagyon fiatal okozhat súlyos vagy akár életveszélyes mellékhatásokat.

Azoknál a betegeknél, figyelembe véve a kiterjesztett felszabadulású kapszula vagy tabletta formájában, ezt a gyógyszert

Azoknál a betegeknél, figyelembe véve a kiterjesztett hatóanyagleadású orális oldat vagy belsőleges szuszpenzió formában ezt a gyógyszert

Szedő betegeknél a kombinációs gyógyszer, amely antihisztamin és / vagy az aszpirin vagy más szalicilát

Ha egy kombináció tartalmazó gyógyszer aszpirin erős ecet szaga, ne használja azt. Ez a szag jelenti a gyógyszer összeomlanak. Ha bármilyen kérdése van ezzel, kérdezze meg gyógyszerészét.

Óvintézkedések használat közben Aldex D

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Gyerekektől távol tartandó.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

A folyadékot formájában ezt a gyógyszert a fagytól. Ne hűtse a szirup.

Ha a köhögés nem javult, 7 nap után, vagy ha van egy magas láz, bőrkiütés, folyamatos fejfájás, torokfájás vagy a köhögés, kérdezze meg orvosát. Ezek a jelek azt jelentheti, hogy van más egészségügyi problémák.

Azoknál a betegeknél, vesz egy kodein-tartalmú gyógyszer, vagy bármely más kábító fájdalomcsillapítók (például, dihidrokodein, hidrokodon, oxikodon és pentazocin)

Aldex D Side Effects

Szoptatós anyáknak, hogy egy kodein tartalmú gyógyszer vagy bármilyen más kábító köhögés elleni gyógyszer (dihidrokodein, hidrokodon, vagy hidromorfon)

Szedő betegek antihisztamin tartalmú gyógyszer

Szedő betegek decongestant tartalmú gyógyszer

Szedő betegek kábító köhögéscsillapító (kodein, dihidrokodein, hidrokodon, vagy hidromorfon) tartalmazó gyógyszert

Szedő betegeknél jodidot (kalcium-jodidot, jódozott glicerin, vagy kálium-jodid) -tartalmú orvostudomány

Szedő betegek fájdalomcsillapító tartalmú gyógyszer

Cukorbetegeknél figyelembe aszpirin- vagy nátrium-szalicilát tartalmú gyógyszer

Szedő betegek matropin tartalmú gyógyszer

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Noha a súlyos mellékhatások ritkán fordulnak elő, ha ezt a gyógyszert vesszük ajánlott, lehet, hogy nagyobb valószínűséggel fordulhat elő, ha: túl sok gyógyszert venni, akkor azt nagy dózisban, vagy vesznek egy hosszú ideig.

Sürgősségi azonnal segítséget, ha az alábbi a túladagolási tünetek jelentkezésekor

Ha Ön szoptató anya, és bármilyen a következő tünetek A túladagolás a baba, hogy vészhelyzetben azonnal segítséget

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Nem minden a fent felsorolt ​​mellékhatások számoltak minden egyes ilyen gyógyszerek, de ezek számoltak legalább az egyiket. Van némi hasonlóság ezek között kombinált gyógyszer, így sokan a fenti mellékhatások fordulhatnak elő ilyen gyógyszerekkel.

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.